Lærredsprint – eksklusiv kunst til væggen

Kunst kan være en svær størrelse ikke mindst på grund af de høje priser, der ofte følger med et originalt kunstværk. Hos Rimpler mener vi dog, at alle skal have lov til at opleve den glæde, det er at have kunst på væggene – og derfor har vi skabt Limited edition-serien. 

Med vores lærredsprint får du abstrakt kunst til væggen, der vil pynte i ethvert hjem, hvor farver får lov at fylde og sprede glæde.

BLOOM
(90×130 cm)

6.200 DK

DOMESTICA)
(80×100 cm)

4.500 DK

HEAL THE WORLD (NYHED)
(100×100 cm)

5.200 DK

COLORWAY (UDSOLGT)
(100×130 cm)

Pris: 3.500 DKK

HEART
(70×100 cm)

3.500 DKK

VIBES
(80×100 cm)

3.700 DKK

AZURE (UDSOLGT)
(110×130 cm)

Pris: 3.500 DKK

BIRTHPLACE
(80×130 cm)

3.800 DKK

SENECA
(100×170 cm)
6.500 DKK

CHAOS IN MANDALAY
(100×130 cm)
5.200 DKK

Rimpler – limited edition er en række af kunstnerens originale værker oversat til lærredsprint med en suveræn 1:1 teknologi, der gør det svært at se forskel på original og print, medmindre du kommer meget tæt på. Farvemætningen og de små detaljer er eminente, og fordi det er muligt at producere værkerne i flere antal end et originalmaleri, er prisen også derefter.

Med Limited edition-serien får du kort sagt mulighed for at få kunst til væggen, uden at du sprænger dit budget.

 

Hvordan vælger jeg kunst til væggen?

Det er ingen hemmelighed, at kunst til væggen – ja, kunst generelt – kan være svær at vælge, da vi hver især oplever kunstværker forskelligt. Særligt abstrakt kunst som Rimplers.

Det er dog først og fremmest et spørgsmål om smag. Hvad kan du godt lide? Hvad taler til dig? Hvad drages du umiddelbart af? Kunst afspejler vores personlighed og æstetik, og det er derfor vigtigt, at du kigger indad og finder et kunstværk, du virkelig kan lide.

Derudover er der naturligvis nogle praktiske elementer, du kan have i baghovedet, når du køber kunst til væggen. Det gælder blandt andet:

  • Rummets størrelse
  • Rummets indretning
  • Kunstværkets placering

Det kan være fristende at købe det store lærredsprint for virkelig at gøre et statement, men det er vigtigt, at størrelsen på den væg, hvor værket skal hænge, modsvarer størrelsen på printet. På samme måde kan du tage stilling til den nuværende indretning ved at kigge på farverne og vurdere, om du skal have kunst til væggen, der står i kontrast til indretningen – eller vægkunst som placerer sig i samme farveskala.

Har du spørgsmål til vores produkter, hvad enten det er til farver, størrelser eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Du udfylder blot kontaktformularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 

En af de bedste produktioner af abstrakt kunst i Danmark

Hvis man skal opleve den fulde glæde ved abstrakt kunst som Rimplers lærredsprint, er det essentielt med en virkelig god digitalisering. Vi får derfor produceret alle værker hos den samme leverandør, der garanterer et match på 98-99,9% fra det originale maleri til det lærredsprint, du hænger på væggen derhjemme.

Er du mere til kunstplakater, fås de fleste af Rimplers værker også som plakater – dem finder du her